Buy Soma Tea Cup

Buy Soma Tea CupBuy Soma Tea Cup

Loose Tea Teapots - Low Prices on Loose Tea Teapots. Ad Low Prices on Loose Tea Teapots. Free UK Delivery on Eligible Orders Buy Tea Cup | lowpriceshopper.co.uk Ad lowpriceshopper.co.uk/buy tea cup Compare 1000s of Buy Tea Cup Today at where can i buy folic acid for hair growth LowPriceShopper!

Klanten Login

Winkelmandje

Webshop producten

Alwins Art heeft op dit moment: 33 Schilderijen op het web beschikbaar.

Alwins-Art Service

  1. alt

 


Over alwins art/ Kunstenaar

fotograaf:

Het zijn voornamelijk kleurrijke, vrolijke en zonnige voorstellingen die kunstenaar Alwin op het doek zet. zij herineren hem  aan zijn tropische geboorteland Suriname. Mensen zeggen altijd dat ze vrolijk worden van mijn werk en daar word ik heel erg blij om.

Voor mij is kunst iets dat iemand moet raken en een bepaalde emotie moet oproepen. Blijheid is voor mij een van de beste emotie die er bestaat en mensen een goed gevoel te kunnen geven met je schilderijen.

Ik schilder bij voorkeur met acryl op papier of op canvas. Op de website kan naast originele schilderijen, waar maar 1 exemplaar van is ook een kunstprint van mij bestellen deze kunstprint zijn van hoogwaardig kwaliteit.

Als Surinaams beeldend kunstenaar vind ik dit heel belangrijk. Ik werk ook in opdracht. Als je speciale wensen hebt of een formaat  wil die je niet op de website staat kan je altijd contact met mij opnemen.

E-mail: ahbergwijn@gmail.com/ Tel: 0625132403 / 0637179300

T.Soekroe sanie T.Soekroe sanie S L.5 S L.5 Roze snoep Roze snoep Oedoe loso Oedoe loso Muri 2 Muri 2 groentje2 groentje2